March 28, 2011

SNSD..Sape Lagi Cantik??




Assalamualaikum & Hi





Hello.. selamat berhujung minggu hari ni.. ape cer semua??hehe.. Saya nak sambung citer pasal group tersohor di korea yang ada berpuluh2 ribu peminat diseluruh dunia nih.. sape lagi kalau bukan group Girls Generation (SNSD) yang popular dengan lahu GEE, TELL ME YOUR WISH, RUN DEVIL RUN & terbaru HOOT.. Topik ni da biasa peminat2 diorang ceritakan tapi saya saje jer nak kuarkan balik sebagai perkongsian pendapat jer..heheh..orite tak??




Okeh, pada pendapat korang sape lagi cantik diantara si cantik ini??Memang takleh nak disangkal mereka semua memang cun cun tapi ada yang berpendapat Yoona yang paling cun dan Hot antara mereka tu.. Bagi saya si Tiffany got no 1 because he got the look (macam citer dekat Ntv7 la plak yang ada kategori makcik2 jadi model tu) Seriously dulu memang ingat Yoona paling lawa tapi sekarang rasanya nak pilih Tiffany lah..heheh.. xcaye leh tengok picture ni.. So Sweet..


Si cantik Tiffany

Sweet & cun sangat..


Kalau ranking ke 2 boleh diberi kepada Jessica sebab saya suka tengok muka comel die.. but she is too skinny..owh.. i'm so jealous to be like her..



Jessica~

No 3 suka dekat Yuri yang cun dan seksi tu.. sangat sweet lah yuri ni..



Miss Yuri~

No 4 si kaki panjang dan muka bulat2 comel Sooyoung yang sangat tinggi lampai dan cun nih..



Sooyoung..


No 5 si Yoona yang paling fofular dan banyak diterima tawaran berlakon dan jadi model.. memang jadi rebutan lah Yoona ni.. tuannya pon manis dan sweet gitu.. klu nak tengok Yoona leh la tengok 'Cinderalla Men' lakonan bersama Kwon Sang Woo.. wuuu.. kesahnyer tentang pereka fesyen yang ada impian nak pasarkan rekaan sendiri dibantu oleh heronya yang mempunyai adik beradik kembar yang salah sorang nya mati tinggalkan si adik untuk menolong Yoona.. best gak citernya.. Tapi first debut Yoona dalam drama 'You are My Destiny' lakonan bersama Lee Ji Hoon..



Yoona..


No 6 would be Taeyeon because she can be so cute and dork.. hehe.. Kenal Taeyeon pun dari Win Win Idol bersama Wooyoung jadi MC.. Personaliti dia cute and happy go lucky dan sesuai jadi Leader SNSD nie..



Taeyeon..


No7 is Sunny that can be categorized as cute and funny also..






No 8 I give to Miss Hyoyeon that growed up maturely.. She can give various look dan sesuai jadi duta mana2 produk because her look.. pretty right..






Last but not least i think Seohyun because she is the magnae and still young..hehe.. but why she has been married by not waited her nuna..hehe.. Seohyun now filming 'We got married' with Jung Yonghwa(CN Blue) and it come to the final episode (saya xikuti pun citer ni) hehe..




Seohyun


We Got Married~


Jom kita tengok iklan terbaru SNSD with Dior Elle Magazine

=
=
=


Beautiful Girls~


Cantik2..


Suka fesyen nih.. nice..


So, thats all about SoShi.. they are all pretty right.. ni cuma ranking dari saya saja.. kalau nak kepastian ranking ikut "Who look best without makeup" leh la ikuti video kat bawah ni.. secara logiknya ranking yang sebenar menurut pilihan yang mereka setujui ialah:

1) Sooyoung
2) Tiffany
3) Hyoyeon
4) Taeyeon
5) Jessica
6) Yoona
7) Yuri
8) Seohyun
9) Sunny

If you free can see this video, they are fight for who is beauty..funny actually..hehe.. Tapi ranking kat atas ni pasal sape yg cantik bila tak guna make up.. hurm lebih kurang mana yang cantik la kan.. LOL.. jom2..




Till now.. BUbye..


Leave your comment here ♥ Sarangheyo Lovely ♥