March 21, 2011

My Princess




Assalamualaikum & Hi







Adakah anda masih segar bugar untuk berblog???

Yeah.. bersama dengan saya lagi dalam segmen new Korean Drama..
Sape da tengok citer ni angkat tangan??? yang mana boring2 tak tau nak watpe (macam saya) boleh usha2 citer baru ni yang bertajuk "My Princess" lakonan mantap Song Seung Hun dan Kim Tae Hee yang masing2 popular dengan drama East of Eden & IRIS tahun lepas.. Memang cute la pasangan ni.. mula2 tu tak perasan plak ada citer ni tapi tengah2 syok layan utube kuar plak citer ni.. Wow.. citer ala2 Cinderella, Lovers in Paris dan Love Story in Havard gitu.. Don't be missing it k!!


'My Princess'


Hero mantap lagi hensem.. Song Seung Hun.. I like~



Synopsis:

An ordinary college student, Lee Seol (Kim Tae Hee) finds out she's a princess. The grandson of Daehan Group, Park Hae Young (Song Seung Hun) is put in charge of educating Seol on proper etiquette. However, Hae Young is put in a precarious situation when he finds himself drawn to Seol, the girl who will take away his inheritance if the monarchy is restored.


Barisan pelakon 'My Princess'


Kalau nak bercerita pasal kedua pelakon utama ni, saya lebih suka lakonan Song Seung Hun dalam filem "He Was Cool" berbanding dengan Kim Tae Hee kerana Tae Hee ni dulu bermula dengan watak jahat dalam drama Stairway To Heaven.. Jadi, lakonan Tae Hee ni tak berapa nak suka la tapi mungkin dalam citer ni ada kelainannya kan.. Tae Hee dulu bermula dengan watak jahat tapi sekarang da melekat jadi heroin plak.. Macam mana ngan citer ni, boleh la sama2 kite tengok k.. saya pon xtengok lagi.. Hehe.. Anyway, it's cute to see them both got pair in this drama together.. I prefer this than IRIS (ehehe)

Jom tengok gambar2 cute mereka..


Romantic couple ^ ^

Cute smile

Hepy 2gether~~



Wah wah wah.. Bahagia tengok mereka ni kan..
So yang mana masih belum ikuti citer ni, bleh la luangkan masa anda yang terlapang tu dengan citer baru ni..
Enjoy the show!!!








Leave your comment here ♥ Sarangheyo Lovely ♥