May 09, 2013

Red Velvet





Assalamualaikum..

Sekarang ni tengah terbayang rupa kek Red Velvet yang nampak macam sedap tapi tak penah cuba ni.. seriously tak penah makan kek ni.. selalu tengok kawan kawan upload gambar kek ni.. haha.. Oleh kerana sekarang tengah mengidam nak makan kek ni so saya google beberape gambar kek Red Velvet kesukaan semua.. Time kasih pak cik google..


Sedap ohhhhhhh!!!!!!!!

Mane nak carik kek ni? selalu dengar dekat KLCC.. o mak aii.. klu tak cari agak agak jumpa tak?? haha.. ataupun ada sesape yang bermurah ati nak belanja atau buatkan kek ni untuk saya.. haha.. Emm.. I need to try this.. lookin so good!! 



Ahh.. so cute!!



Klu dapat cup cake macam ni pun da ok.. haha


Harap harap dapat jumpa kek ni kat mana mana kedai.. aigoo.. Thats all guys.. selamat mencuba kepada saya.. annyeong!! ^^


Leave your comment here ♥ Sarangheyo Lovely ♥