June 09, 2011

Wajah dah lain




Assalamualaikum & Hi



Drama Korea baru.. Miss Ripley..



Jom citer lagi.. sape xkenal Lee Da Hae, actress Korea popular yang satu ketika dulu popular dengan citer My girl bersama lelaki kacak, Lee Dong Wook.. Masa mula2 tengok My girl ni xde la minat sangat.. sebab tengok kelakar macam tu jer watak Lee da hae dalam citer ni.. mula2 tengok xde la cantik sangat.. tapi bile kuar citer Hello My lady bergandingan dengan Lee Ji Hoon tahun 2007 ni baru perasan yang walaupun wataknya gila2 tapi die pun cantik.. minat tengok die dalam citer ni jela.. Lepas tu follow la jugak drama2 lakonan die sampai la citer terbaru tahun 2011 drama baru bertajuk Miss Ripley.. promote gambar kat atas tu..hehe.. Ermm, makin cantik.. dulu pun cantik tapi sekarang bertambah cantik.. rupa2nya dia ada wat plastic surgery kat mukanya.. patutla.. nape ek, muka bukan main cantik lagi tapi masih tak cukup.. nak touch up sana touch up cni.. agak2 duit da banyak sangat kot.. lagipun artis, duit hasil lakonan tu nak buat apa jugak.. klu buat bedah pun untuk peminat2.. die cantik peminat jugak yang nak tengok.. hurm.. macam2 la.. sebenarnya artis Korea semuanya lawa2, kulit halus putih mulus.. tapi pikir skali entah ori entah tak.. sekadar tengok cantik sudahla.. nak bedah ke cucuk2 ke jangan ditiru sama sekali.. huhu..



Drama popular.. My Girl~

Suka pic ni.. muka time cute2 lagi..

Pic 2005..

2007

2010

Latest 2011

Paling suka tengok style2 Lee Da Hae ni.. semua cun2 dan stylo.. xjemu tengok.. yela, badan sekeping, rupa cantik, kaki panjang.. huhu.. benda apakah itu.. memang cantik la.. watpe la nak bedah2 lagi kan.. huhu..

Beralih pasal lakonan, sekarang character lakonan dia da jauh dari citer yang sebelum ni.. sekarang citer da xde gila2 lagi.. totally muka serius.. start ngan citer Slave Hunter yang meraih catatan undian tertinggi jumlah tontonan dekat KBS world.. cayalah.. Sekarang the latest, citer Miss Ripley.. Heronyer jangan terkejut.. haa... Micky Yoochun ahli kumpulan JYJ.. heheh.. agak menarik jugak la.. So, jangan lepaskan peluang tengok drama baru ni.. huhu..

Totally different from others drama..

Muka banyak sedih da..

Hero citer ni, Yoochun..


Kesimpulannya.. kalau cantik, nak cantik lagi.. kalau da asyik tukar2 wajah last skali da xkenal sape diri sendiri.. harap2 Lee da hae da tak baiki lagi muka dia yang da sedia cantik tu.. walaupun muka tak cantik yang penting hati tu mesti baik.. huhu..

Itu saja citer malam ni.. lain hari kongsi lagi..chow!!!

P/s: Menulis bukan nak mengata tapi menyedarkan diri.. bersyukurlah dengan apa yang kita ada.. jeng jeng jeng..

Peace~




Leave your comment here ♥ Sarangheyo Lovely ♥