July 30, 2013

Berita buruk Berita baik





Assalamualaikum


Meh nak kongsi cerita sikit.. meh dekat meh rapat meh.. Cerita arini berita buruk berita baik.. Walaupun hari ni ada berita buruk tapi saya gembira sebab tak lama lagi umat Islam seluruh dunia akan menyambut Hari Raya Aidilfitri.. Pasal berita buruk tu kite ketepikan sikit dan tak nak cerita lah ngan korang.. biarlah rahsia.. haha.. Lagipun buat masa ni tak nak rosakkan mood raya yang dah ada.. Susah aww nk amik mood raya.. hehe.. 


Pejam celik pejam celik da tggl 8 ari lagi untuk semua umat Islam berpuasa dan tak lama lagi Syawal pun akan tiba.. Semoga segala amalan yang kita buat akan diterima oleh Allah S.W.T. Insya Allah.. AMIN.. 


Tetiba excited nak raya.. Wehuuu.. Lagu raya paling best yang tak penah lapuk dek zaman yang paling saya suka adalah lagu Sudirman- Dari Jauh ku Pohon Maaf.. Lagu tu kan.. tuhan saja yang tahu.. sangat lah menggambarkan suasana Hari Raya.. tsk tsk.. sedih.. mak ayah.. nak balik kampunggggggggg!!! Uwaaaaaaaaaaa


Haha.. sedih kan.. Takpe, sabo yer semua da tak bpe ari lagi kite nak sambut raya.. nak balik raya, nak balik kampong.. sonok nyelah.. dah tak sabar nak balik.. excited.. haha.. 


Persiapan raya acane?? Saya plan nak bli baju raya tapi mungkin guna baju yang da ada.. tapi atleast nak cari sepasang baju kurung nk wt hari raya pertama.. muehehe.. Asalkan jangan belanja berlebih lebihan sudah.. Ingat, membazir amalan Syaiton.. Belanja ala kadar asal nampak meriah.. hehe.. 


Sekian,
Assalam




Selamat Berpuasa dan Berhari Raya Semua!!!!!!!!!!!!!!





Leave your comment here ♥ Sarangheyo Lovely ♥