April 09, 2013

Huda Weds =)



Assalamualaikum..
Sorry baru kali ni bleh update blog.. Sebenarnyer jeles tengok orang lain leh update macam macam setiap hari.. I can't do it.. seriously.. haha.. Ntah kenape bulan ni hidup macam bercelaru sikit.. huhu.. why?? why?? Girls, cheer up babeh!! Sabtu yang lalu saya dan kawan2 pergi ke majlis kahwin kawan kami yg belajar satu Uitm dulu.. Majlisnya diadakan di dewan dekat Bangi.. simple but nice.. Yang heran satu pun tak nampak bekas2 student Uitm yang lain.. haha.. macam kami2 je yang datang.. Yang len ramai kaum keluarga belah ibu bapa diorang.. haha.. Mungkin mereka tengah ondaway or i'm not sure..



Seriously, Huda the Bride looking so gorgeous..  Its simple but nice.. Sekarang trend orang kawin amik warna lembut lembut macam pink, soft blue, turquoise, purple.. hehe.. So, lets say next time saya kawin nak pilih colour garang garang plak sebab tak nak sama kan.. haha.. 



With Eja.. beliau ni nak kawin hujung bulan ni.. hehe.. Tahniah Eja.. tahun depan leh tengok baby2 baru plak yang akan menyusul.. plus me akan tambah sorang lagi anak sedara.. awww.. maju maju nyer semua kaum kerabat saya.. Anak sedara da masuk 14.. haha.. Nak panggil makcik pun da xsesuai.. panggil nenek cucu sepuluh la.. haha..

Thats all.. Will miss u guys.. Sorry for late update.. Sarangheyo!!



Leave your comment here ♥ Sarangheyo Lovely ♥