August 03, 2012

Step Up Revolution







Step Up Revolution..

Baru tadi lepas tengok citer ni.. Memula memang tak suka dan tak minat nak tengok citer yang jenis macam ni sebab its all about dance.. walaupun saya ni peminat Kpop **tetiba tapi klu omputih nyer citer mesti fikir 2 3 kali nak tengok ke tak.. haha.. sebab da tau saya takkan tengok citer macam ni.. lagi2 tengok poster macam citer couple2 romantik gitu lagi la saya kureng.. huhu.. tak tahu kenapa.. well.. something wrong with me.. maybe.. ahh.. ada aku kesah pulak kan.. LOL!!

Tapi lepas tengok tadi cam menarik pun ada.. first thing sebab lagu.. lagu lagu dia ntah sape yang nyanyi tapi suara lebih kurang Taylor Swift gitu.. agak la die yang nyanyi kot.. lepas tu part dance tu jela yang menarik.. banyak dance hip hop yaw.. Oleh kerana citer nyer agak banyak adegan yang tak sesuai ditonton bulan puasa ni, maka puasa kawan kawan laki saya hampir terbatal tadi.. haha.. agaknyer kawan2 laki saya dah tahu ada adegan macam ni sekali ajak je dah nak ikut tengok sekali.. ish ish ish.. makruh la puasa kami2 semua.. haha..




Overal, the film is ok.. Thats all babeh.. chow!!


Leave your comment here ♥ Sarangheyo Lovely ♥