February 15, 2012

Zizan Pengacara ABPBH!



Jealous so much k! haha..

Yeah.. sonok tgk pengacara ABPBH tahun ni.. Zizan jadi pengacara lagi.. suka ngat.. hahah! nanti tak delah boring sangat nak tengok anugerah tu kan.. iya tak?? hehe.. biasa tengok muka sama je kan.. Tapi tak bape nak berkenan didie jadi pengacara.. bukan tak suka dia tapi setakat tengok lakonan sudah lah.. klu pengacara tu macam tak sesuai jer.. huhu.. tu komen saya jer.. dan ada plak yang komen dekat page fb ABP tu suh Johan jadi pengacara sekali ngan Zizan.. huhu.. tolonglah ok.. mesti ke klu Zizan ada Johan pun nak kene ada?? tak adil la bagi peminat Zizan klu nak Johan jer yang ada ngan die.. diorang pun ada bakat dan rezeki pun masing masing lah kan.. klu korang nak sangat kenapa tak komen jer filem2 yang Johan belakon tu kene ada Zizan jugak?? tak paham lah..! So, please stop it ok! I love Zizan! nothing much to say.. hahah!..








By the Way, undi 2PM untuk selebriti asia paling popular k! hehe.. Annyeong!!!



Leave your comment here ♥ Sarangheyo Lovely ♥