March 11, 2013

YanaHaziq Weds






Assalamualaikum,
Lama gila tak update blog ni.. Memang keje macam 7 hari seminggu takde cuti langsung.. Sekarang tengah menaip dengan perasaan malas untuk ke kerja esok.. ahhh!! lazy of me.. Tuhan saja yang tahu.. Gambar kat atas ni gambar latest yang diambil semalam sewaktu majlis pernikahan kawan Uitm saya.. hehe.. We all see each other after 5years.. please believe it.. Siyes lama giler tak jumpa diorang since ktorang grad Diploma dulu.. Rindu giler.. haha.. Sume tu bakal bakal pengantin except for me.. LOL! Doakan jodoh untuk saya kawan kawan.. hehe.. Miss you guys so much!!



Leave your comment here ♥ Sarangheyo Lovely ♥