August 24, 2013

Twins Sweet Time!





What was your thinking when u have a twins that was adorable and cute like this.. So many people wanna have twins but not everyone can have it.. but i'm sure it will make your day happy whether its twin or not.. Babies are the prettiest and beautiful things to have in our life.. and i'm feel wanna have twin babies too.. haha.. I wanna!!!


 What they can do together??


Sleep


Hugs


Play~


Laugh!! 


Omg!! they are so adorable.. what a wonderful world to have them in our families.. those babies are damn cute!! Just pray that my families have them too.. kekeke.. 
So, start to plan guys.. who knows.. hehe..


What are they doing?? lets watch!!!





Both following their daddy sneeze was so cute.. what a beautiful world having an adorable baby like this..





Enjoying cookies together.. Baby girls are adorable!!!

Till then, 
Bubye!!!





August 22, 2013

Percy Jackson Sea of Monsters




Gerun tengok shark!! ahhh!!!

Assalamualaikum,

Sape belum tengok Percy Jackson?? Bek korang g tengok, langsung tak rugi.. klu suh ranking dlm 5 bintang lima lima die sapu.. xde lack langsung.. pergh!! Haha.. mungkin ni sebab citer genre saya.. citer citer macam ni memang saya sangat layan.. tak bekelip dari A sampai Z.. LOL memang best sangat.. Nak nak arini kosong panggung.. hua hua hua.. mase tengok seat  kt skrin penuh kat belakang, toleh2 kosong.. haha.. tinggal saya ngan abang tu je.. yang tengok dua orang je.. tu pun last2 abang tu kuar dulu.. **apekeheinyer.. ape lagi.. nak gelak ke nak nangis ke best lah.. haha..




Jangan tak tahu, gua nanges tengok citer ni.. sedih bab adik tiri Percy yang tiba tiba muncul mengaku die anak kepada Peseidon iaitu ayah kepada Percy Jackson.. Cuma adik tiri die ni kacuk ngan gergasi mata satu.. haha.. Yang sedihnyer, walaupun mereka ni baru je kenal, adik die da anggap Percy tu macam abang sendiri.. Adegan Tayson(adik tiri Percy) yang cuba menyelamatkan abangnya dengan sanggup menggadaikan nyawa ditembak dengan anak panah Luke(watak jahat) sangat lah menyayat hati.. *ingatkan dah mati rupenyer hidup balik.. dah watak anak tuhan, takkan mati kot.. huhu.. When he said “you will do the same for me” before dying for his brother.. it was like owh god, how much he love his brother .. 


Percy Jackson

The moral of story, kite patutnya sayang dengan darah daging sendiri ataupun dengan sesiapa sahaja walaupun baru je kenal **tapi rasanya dunia sekarang semua benda tak leh caye kot, it will not happen in reality I think.. LOL)

Itu bab sedih belum masuk yang happy lagi.. haha.. banyak gak skrip dan adegan yang kelakar dalam citer ni.. semua unsur ade.. Paling best masa pencarian bulu biri biri tu, siap kuar kuda laut lagi.. memang unik.. Kuda tu kuda yang betul betul, tapi ada sirip dan ekor macam ikan duyung.. hak hak.. best thing to see..




Hope ada lagi sambungan citer die lepas ni.. hehe.. Opss, tadi google rupenyer ni da Percy Jackson 2.. awesome!! next nak tunggu citer Hobbit 2 plak.. konfem gempak.. muahaha..

Till then..

Bubye


SELAMAT MENONTON PERCY JACKSON!!



August 21, 2013